Concurs Circulau beți și fără permise pe șoselele județului

504

Articole recomandate

Din ce în ce mai multe persoane nu mai țin cont de prevederile legale și, cu toate că nu au voie să se urce la volanul unei mașini, pleacă la drum punând astfel în pericol ceilalți participanți la trafic.
În ultimele zile, polițiștii au prins mai multe persoane care circulau cu autoturismele pe drumurile publice, deși erau în stare de ebrietate sau nu aveau permise de conducere.
Polițiștii rutieri cercetează în stare de libertate pe Mihai Ștefan Pană, de 34 de ani, din Băneasa care, în cursul zilei de luni, a fost depistat conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, Ghiorghi Frățilă, de 52 de ani, și Constantin Bunduc, de 39 de ani, au fost prinși conducând autoturismele fără a poseda permis de conducere.
În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 18,45, lucrătorii Serviciului Poliției Rutiere Constanța au depistat în trafic pe Nicolae Popa, din Hârșova. Potrivit anchetatorilor, bărbatul conducea o mașină cu toate că se afla sub influența băuturilor alcoolice.
La scurt timp, oamenii legii l-au găsit în trafic și pe Marius Dorobanțu, de 23 de ani, din satul Zorile, comuna Adamclisi. Tânărul conducea un autoturism deși băuse mai multe pahare cu alcool.
Și Aighiun Asim, de 21 de ani, din Medgidia a ajuns în atenția polițiștilor. El a fost prins la volanul unui autoturism deși acesta nu era înmatriculat.
Oamenii legii de la Serviciul Poliției Rutiere Constanța cerce-tează în stare de libertate și pe Selatin Amis, de 41 de ani, din Medgidia.
Polițiștii care i-au întocmit dosar penal susțin că duminică, în jurul orei 9,00, el a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Un alt tânăr care a intrat în atenția polițiștilor este Florin Loghin, de 23 de ani, din Medgidia. În noaptea de 10 spre 11 octombrie, în jurul orei 23,25, el a condus un autoturism în municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de auto-vehicule.
Și oamenii legii din localitatea 23 August au astfel de "clienți". Duminică, ei l-au prins pe Alexan-dru Bârcă, de 19 ani, din satul Moșneni, comuna 23 August, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de auto-vehicule.
Alți doi bărbați au ajuns pe mâna polițiștilor din localitatea Pecineaga.
Constantin Toma, de 40 de ani, din satul Arsa, comuna Albești, și Claudiu Bitică, de 20 de ani, din comuna Pecineaga, au fost depistați în timp ce își conduceau mașinile prin localitate, fără a poseda permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Toți cei care au încălcat legea s-au ales cu dosare penale. Din păcate, legea este permisivă iar ei sunt cercetați în stare de libertate, fiind posibil ca oricând să repete astfel de fapte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.713 secunde