CLIPE DE GROAZĂ ÎNTR-O SALĂ DE FITNESS! O tânără de 17 ani a murit, după ce i s-a făcut rău în timpul unui exercițiu

25453
1
CLIPE DE GROAZĂ ÎNTR-O SALĂ DE FITNESS! O tânără de 17 ani a murit, după ce i s-a făcut rău în timpul unui exercițiu - masinasmurd-1668880614.jpg
O tânără din Alba Iulia a decedat, sâmbătă, după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la o sală de fitness din municipiu, scrie Agerpres. 


Fata, în vârstă de 17 ani, s-a simţit rău în timp ce efectua un exerciţiu, intrând în stop cardiorespirator.


Echipajul medical deplasat la faţa locului nu a reuşit să o salveze, fiind declarat decesul.


Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au precizat, pentru AGERPRES, că în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să se stabilească, după efectuarea necropsiei, din ce cauză a murit tânăra.




Fata era elevă în clasa a XI-a la un colegiu din Alba Iulia. 


Comentează știrea

CabinetDeMedicinaScolara
19 noiembrie 2022
Control Obligatoriu [Preventie si Detectie Anomalii]

Cadrul de analiza este ceva mai larg. Practic, aspect de genul Lumanare De Adolescent doar pe International, dar si acolo 1 la 10 ani pe Glob. Practic, avind in vedere discrepanta mare intre dezvoltare si am vrea si noi gasim exemple poate lunar. Concret, la noi control medical periodic (cel putin semenstrial) la nivel de scoala (chiar si ceva trivial: inaltime, masa, proportii, plamani, tensiune si tot e un inceput). Reformulat, mergi la plimbare, cobori scarile si dupa 20 metrii de efort inerent, pai ALARMA 911 ! Se incearca si acolo dar la Lumanare e deja scris! (nu avem ce sa schimbam)

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5386 secunde