CLIPE DE GROAZĂ. Un student a ajuns la spital cu multiple fracturi, după ce a căzut de la etaj

242
CLIPE DE GROAZĂ. Un student a ajuns la spital cu multiple fracturi, după ce a căzut de la etaj - feature7-1491643225.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 23 ani a ajuns la spital, vineri seara, după ce a căzut de la un geam al Universității de Vest din Timișoara. Acesta a suferit fracturi multiple la o mână și la un picior, el aterizând jumătate pe spațiul verde, jumătate în parcarea asfaltată. A fost transportat la spital, însă, în stare stabilă, potrivit Romania TV.


Incidentul s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 22.30, scrie tion.ro. Din primele informații obținute la fața locului, tânărul de 23 de ani le-a spus medicilor de pe ambulanță, veniți de urgență la Universitatea de Vest, că nu ar fi încercat să se sinucidă, ci a căzut de la etajul 2, încercând să evite portarii, deoarece i-ar fi fost rușine să iasă la o oră așa târzie din instituția de învățământ superior.


Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla cu exactitate de la ce etaj a căzut tânărul, precum și dacă acesta spune adevărul, sau dacă ar fi încercat să se sinucidă.




sursa foto: tion.ro








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5182 secunde