Polițiștii au tras 12 focuri de armă pentru a-l prinde, magistrații l-au lăsat în libertate

279
Polițiștii au tras 12 focuri de armă pentru a-l prinde, magistrații l-au lăsat în libertate - lasat-1491323693.jpg
A condus un autoturism neînma-triculat, fără a deține permis de conducere, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În plus, polițiștii din Mihail Kogălniceanu au tras 12 focuri de armă pentru a-l opri pe șoferul care nu a oprit la semnalele oamenilor legii.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța nu au crezut că se impune ca tânărul, în vârstă de 27 de ani, să fie înaintat pentru arestare preventivă, ci au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru conducere fără permis și conducere a unui autovehicul neînmatriculat. 


Ionuț Ștefan a condus, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 03.00, cu polițiștii din cadrul Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu pe urme. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă pentru a opri un autoturism al cărui șofer a ignorat semnalele regulamentare ale polițiștilor. 


Oamenii legii au tras 12 cartușe, reușind oprirea autoturismului în localitatea Pantelimon, din județul Constanța. Din autoturism au coborât șase persoane, care au fost imobilizate și conduse la sediul poliției. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2945 secunde