A FOST GĂSIT ȘOFERUL FUGAR, în mașina căruia au fost descoperite două cadavre carbonizate

1443
Șoferul din județul Timiș care a fugit după ce mașina pe care o conducea a lovit, duminică noaptea, un copac și a luat foc, două persoane fiind descoperite carbonizate pe bancheta din spate, a fost găsit de polițiști. Tânărul de 19 ani le-a declarat anchetatorilor că a pierdut controlul volanului din cauza unei glume făcute de unul dintre pasageri.


Polițiștii au reușit să îl identifice pe tânăr la aproximativ două ore de la producerea accidentului de duminică seară. În momentul în care a fost găsit, acesta rătăcea pe un drum din vecinătatea comunei Fibiș, potrivit polițiștilor din Timiș.


Tânărul în vârstă de 19 ani, care se afla în stare de șoc, le-a povestit anchetatorilor că accidentul a avut loc în urma unei glume. Unul dintre pasagerii din spate i-ar fi dat cu palma peste ceafă, în joacă, moment în care el s-a speriat și a pierdut controlul volanului. Șoferul le-a mai spus polițiștilor că s-a speriat foarte tare când a văzut cum mașina este cuprinsă de flăcări și de aceea a fugit de la locul accidentului.


Două persoane au fost găsite carbonizate pe bancheta din spate a unui autoturism care a luat foc, duminică noapte, după ce șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat într-un copac de pe marginea drumului, în comuna Fibiș din județul Timiș. Șoferul și pasagera din dreapta au fugit de la locul accidentului.


"Este vorba despre un accident rutier în care e implicat un autoturism marca Audi. La fața locului s-au deplasat din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență o autospecială de lucru cu apă și spumă, o descarcerare, trei ambulante SMURD, un ofițer și 15 subofițeri. S-a constatat că autoturismul a ieșit de pe suprafața carosabilă, după care a luat foc. După stingerea incendiului, din nefericire, pompierii au constatat că în interior se aflau două persoane carbonizate", a declarat Bogdan Mutu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Banat".


Pasagera care a fugit de la locul accidentului împreună cu șoferul este o adolescentă de 17 ani din comuna Fibiș, care a fost găsită acasă de către polițiști.


Cei doi pasageri care au murit carbonizați sunt un băiat de 20 de ani și o fată care încă nu a fost identificată, conform polițiștilor.


sursa foto: tion.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9724 secunde