CNADNR menține restricțiile de trafic pe podul Agigea

307
1
CNADNR menține restricțiile de trafic  pe podul Agigea - cnadnr-1462381694.jpg
Lunile trec, dar restricțiile rămân pe podul Agigea. Ieri, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a anunțat participanții la trafic, faptul că măsura de restricționare a autovehiculelor cu masa totală maximă admisă mai mare de 5 tone va fi menținută pe podul de la Agigea până la 15 mai a.c..

De asemenea, traficul rutier se va desfășura pe benzile centrale ale podului, iar viteza de deplasare va fi limitată la 50 km/h. Pe perioada adoptării măsurii de restricționare a circulației, autovehiculele cu masa totală maximă autorizată superioară limitei de 5 tone vor utiliza variante ocolitoare.

CNADNR a mai precizat că restricțiile de circulație sunt determinate de lucrările de reabilitare a podului de la Agigea, peste Canalul Dunăre Marea Neagră, situat pe DN 39, la km 8+988. În acord cu necesitățile impuse de stadiul de desfășurare al lucrărilor, CNADNR a mai spus că va informa participanții la trafic asupra modificărilor care au ca obiect măsurile de restricționare a circulației.

Comentează știrea

cupan
5 mai 2016
CNADR

DE CITI ANI REPARATI LA PODUL ASTA? CITI BANI NE MAI FURATI? CIND VETI FI ARESTATI?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6808 secunde