LA LOC COMANDA! NU SE MAI ÎNCHIDE PODUL DE LA AGIGEA

4497
1
LA LOC COMANDA! NU SE MAI ÎNCHIDE PODUL DE LA AGIGEA - pod1372283076-1457697344.jpg

Articole de la același autor

Podul de la Agigea nu se închide, deocamdată. Potrivit reprezentanților Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, până pe 15 aprilie se menține restricția pentru autovehiculele cu o greutate mai mare de cinci tone. În rest, se poate circula pe benzile centrale ale podului, cu o viteză de deplasare de maximum 50 de km pe oră.


Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță participanții la trafic menținerea, până la data de 15 aprilie 2016, a măsurii de restricționare a circulației autovehiculelor cu MTMA ≤ 5 tone pe podul de la Agigea, situat pe DN 39 la poziția kilometrică 8+988. Traficul este permis exclusiv autovehiculelor destinate transportului de persoane și a celor cu regim de circulație prioritară menționate în OUG 195/2002, Art. 32, alin. (2) lit. a) si b), atunci când se deplasează în acțiuni de intervenție sau în misiuni care au caracter de urgență.
Precizăm, de asemenea, că traficul rutier se va desfășura pe benzile centrale ale podului, iar viteza de deplasare va fi limitată la 50 km/h.
Pe perioada adoptării măsurii de restricționare a circulației, autovehiculele cu masa totală maximă autorizată superioară limitei de 5 tone vor utiliza următoarele variantele ocolitoare:


Pentru relația București – Port Constanța Sud – Agigea – Negru Vodă – Mangalia și retur: 


• A2 (București – Constanța – Nod rutier Medgidia) – DJ 381 (Nod rutier Medgidia – Ciocârlia de Sus) – DN 3 (Ciocârlia de Sus - Cobadin) – DJ 391 (Cobadin – Mereni - Topraisar) – DN 38 (Topraisar - Agigea) – DN 39 (Agigea - Mangalia) și retur.


Pentru relația Hârșova (DN 2A) – Tulcea (DN 22) – Port Constanța Sud – Agigea – Negru Vodă – Mangalia si retur:


• A4 (nod rutier Ovidiu – Nod rutier A4 cu A2) – A2 (nod rutier A4 cu A2 – Nod rutier Medgidia) – DJ 381 (Nod rutier Medgidia – Ciocârlia de Sus) – DN 3 (Ciocârlia de Sus - Cobadin) – DJ 391 (Cobadin – Mereni - Topraisar) – DN 38 (Topraisar - Agigea) – DN 39 (Agigea - Mangalia) si retur.


Conducătorii autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată superioară limitei de 5 tone, care au ca destinație finală Portul Constanța, vor putea utiliza și variantele ocolitoare indicate mai jos, ca urmare a deschiderii circulației pe noul pod rutier al Canalului Dunăre - Marea Neagra:


Pentru relația Bucurețti – Port Constanța Sud si retur, traficul rutier se va desfășura pe următoarea rută ocolitoare:


• A2 (București – Constanța) – nod rutier A4 - intrare Port Agigea - Constanța Sud (pe noul pod rutier, la km 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagra) - Poarta 10 bis (Port Constanța);


Pentru relația Hârșova (DN 2A) – Port Constanța Sud si retur, traseul de ocolire va fi:


• A4 (nod rutier Ovidiu – Nod rutier A4 cu A2) – A4 - intrare Port Agigea (pe noul pod rutier, la km 0+540 al Canalului Dunăre - Marea Neagra) - Poarta 10 bis (Port Constanța Sud);


Pentru relația Mangalia - Port Constanța si retur, traseul de ocolire va fi:


Mangalia - DN 39 - Agigea - intersecție DN 39 cu DN 39A - DN 39A - intrare Port Constanța


În acord cu necesitățile impuse de stadiul de desfășurare al lucrărilor CNADNR S.A. va informa participanții la trafic asupra modificărilor care au ca obiect măsurile de restricționare a circulației.
Conducătorii auto sunt rugați să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară.


Comentează știrea

Claudia
11 martie 2016
job part time de acasa

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1893 secunde