Coliziune violentă provocată de un șofer beat, pe podul IPMC

2638
Coliziune violentă provocată de un șofer beat, pe podul IPMC - coliziuneviolentasoferbeat-1414431031.jpg

Articole de la același autor

Un accident grav s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, în municipiul Constanța. În jurul orei 23.30, un șofer de 63 de ani, din Constanța conducea un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Nicolae Filimon către strada Cumpenei. La un moment dat, ajungând pe podul IPMC, din cauza băuturii, fapt demonstrat ulterior de polițiști, conducătorul auto a pierdut controlul direcției de mers, astfel că a intrat pe contrasens, unde a intrat într-un alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din Valu lui Traian.

În urma impactului extrem de violent, șoferii au rămas captivi în propriile mașini, astfel că a fost necesară intervenția pompierilor, care au ajuns la fața locului cu un echipaj de descarcerare, dar și cu o autospecială, din cauza faptului că existau scurgeri de combustibil.

Cei doi șoferi au fost transportați la spital, unde au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol. Polițiștii rutieri i-au testat pe cei doi conducători auto cu aparatul Drager, iar în cazul șoferului vinovat, rezultatul a fost pozitiv: bărbatul de 63 de ani avea o alcoolemie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au deschis un dosar penal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4876 secunde