Puștanii dau spargere după spargere în Constanța

311
Puștanii  dau spargere după spargere  în Constanța - pustaniidauspargeredupaspargere-1414430973.jpg

Articole de la același autor

Delicvența juvenilă a atins cote îngrijorătoare în Constanța. Aproape că nu trece zi în care polițiștii să nu depisteze că autorii unor furturi din autoturisme, din locuințe sau din societăți comerciale sunt minori. Statisticile realizate de Poliția Constanța arată că pe lună, în medie, minorii comit 30 de furturi în județul nostru. "Cele mai multe sunt furturi din locuință și din mașini", au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Însă, o mică parte dintre autorii care nu au împlinit încă vârsta majoratului ajung să fie trași la răspundere. De exemplu, se impune menționat că de la începutul anului și până în prezent, polițiștii au reținut pentru 24 de ore, 30 de minori anchetați. În cazul celorlalți, oamenii legii răspund cu frustrare și resemnare: "Au sub 14 ani, nu răspund penal!".

Cel mai recent, în atenția polițiștilor au ajuns doi puștani de 14 ani, din Constanța, pentru furt calificat. Cei doi au fost surprinși, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de o patrulă a Secției 2, după ce au forțat ușa de acces în-tr-un magazin de pe strada Mircea cel Bătrân și au furat alimente din interior. Ambii sunt anchetați în libertate.

Tot în libertate sunt cercetați și doi minori din Năvodari, de 14 și respectiv 16 ani. Potrivit polițiștilor, cei doi împreună cu doi adulți, de 20 și respectiv 28 de ani, au comis nu mai puțin de cinci furturi într-o săptămână: din locuințe, firme și auto. Prejudiciul a fost recuperat în întregime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 23 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Hoț versat,  la doar 15 ani!
Pagina a fost generata in 0.4649 secunde