Odată cu demiterea din funcție

Comisarului șef Dorin Colidiuc i s-a diminuat salariul de la 4.207 lei la 2.889 lei

899
1
Comisarului șef Dorin Colidiuc i s-a diminuat salariul de la 4.207 lei la 2.889 lei - 653d4a6ba2649b062f897fabf2ab4a14.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au respins, ieri, cererea de suspendare a executării dispozițiilor actului administrativ prin care comisarul șef Dorin Colidiuc, fostul adjunct al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, a fost demis din funcție.
Avocatul lui Colidiuc a solicitat instanței să țină seama de faptul că nu ar fi fost respectată procedura cercetării prealabile, de situația concretă, de gravitatea sancțiunii aplicate și că nu s-ar fi pus problema nerespectării vreunui ordin al superiorului său, doar că fostul adjunct al IPJ ar fi fost bolnav, el coordonând, în schimb, activitatea, telefonic.
Apărătorul a solicitat judecătorilor să țină seama de prejudiciul material suferit de Colidiuc, prin diminuarea salariului, de la 4.207 lei la 2.889 lei pe lună.
Judecătorii au respins însă cererea de suspendare a dispozițiilor actului administrativ, urmând ca, în continuare, să se judece contestația deciziei Consiliului de Disciplină din IGPR prin care a fost demis din funcție.
"Păcatele" lui Colidiuc au pornit de la un raport de evaluare întocmit, în toamna lui 2009, de o comisie din cadrul IGPR. Cercetările disciplinare au pornit de la faptul că fostul șef al IPJ Constanța, comisar șef Aurelian Zaheu, ar fi fost nemulțumit de activitatea lui Colidiuc, care ar fi refuzat să-i îndeplinească un ordin, consecința directă a acestei nesupuneri fiind întocmirea, în luna februarie 2010, a unui referat. Din câte se pare, comisarul șef Dorin Colidiuc a refuzat să se deplaseze la Mangalia, pentru a coordona în teren cercetările privind un jaf armat comis la o casă de pariuri. Dorin Colidiuc a depus contestație împotriva deciziei de demitere a sa din funcție, fiind însă respinsă de șefii Ministerului Administrației și Internelor.

Comentează știrea

DAMIAN
17 decembrie 2011
COMISARUL COLIDIUC - O RARA AVIS

Comisarul DORIN COLIDIUC ,UN POLITIST ADEVĂRAT, UN PROFESIONIST INCORUPTIBIL, ESTE DIN PĂCATE, O RARA AVIS care A DERANJAT MAFIA LOCALĂ CU TENTACULE IN IGPR-ul de la nivelul anului 2006-2007. Toți șefii IPJ Cța, Victor Popescu, Chestor Mircea Bârgoz și Dorin Colidiuc care au inițiat acțiuni de anvergură pentru anihilarea activității infracționale pe linie economică și de tulburare a linistii publice vizând un binecunoscut club de noapte, recunoscut ca pe un loc "in care drogurile si prostituția ,sunt la ele acasă"-aflat chiar sub protecția unor politiști și responsabili din primărie, ȘI-AU PIERDUT REPEDE POSTURILE in urma unor "controale" venite fulger de la București(2007-2008). A fost adus un INLOCUITOR CHIAR DIN CENTRALA IGPR-ului, Aurelian Zaheu,iar CARACATIȚA A PUTUT RĂSUFLA USURATĂ. AU DISPĂRUT DIN IPJ CHIAR ȘI INREGISTRĂRILE AUDIO-VIDEO DISPUSE DE BARGOZ-COLIDIUC. Există totuși "UN DINOZAUR" care a știut să reziste de 10 ani la șefia IPJ Constanța, OARE CUM ?!PĂLĂRIE INTR-UN PICIOR GHICI CIUPERCĂ CE E ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2958 secunde