Concurs Condamnat la patru ani de închisoare după ce a violat o vecină

676

Articole de la același autor

Magistrații de la Judecătoria Mangalia s-au pronunțat în dosarul în care inculpat este Florin Măgureanu, de 20 de ani, din satul Vâlcele. Potrivit sentinței penale, el a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru violare de domiciliu, trei ani de închisoare pentru tentativă la viol și patru ani de închisoare pentru viol. Conform legii, el va executa cea mai mare dintre pedepse, respectiv patru ani de închisoare.
În cursul lunii iunie, Florin Măgureanu se îndrepta spre ferma unde era cioban, moment în care, la marginea satului Vâlcele, a văzut o vecină de 40 de ani. Bărbatul i-a propus inițial femeii să se culce cu el, dar pentru că a fost refuzat, indivi-dul a luat-o la bătaie și a forțat-o să întrețină relații sexuale chiar pe câmp.
Din câte se pare, tânărul nu și-a satisfăcut poftele, deoarece la scurt timp s-a dus și a intrat în casă peste o femeie de 83 de ani, pe care a vrut să o violeze. Totuși, victima a scăpat de bărbatul dornic de sex cu forța, după ce l-a lovit între picioare. Speriat, individul a plecat, însă polițiștii au pornit pe urmele lui. El a fost găsit la ferma de la marginea satului, unde era cioban. Bărbatul a fost arestat, iar acum se află închis la Penitenciarul de la Poarta Albă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.663 secunde