Condamnată la 11 ani de închisoare. Și-a ucis iubitul din lipsă de afecțiune

287
Condamnată la 11 ani de închisoare. Și-a ucis iubitul din lipsă de afecțiune - catuse-1492753663.jpg
Cristina Răceanu, tânăra de 18 ani din Timișoara acuzată că și-a ucis concubinul în vârstă de 48 de ani, a fost condamnată la 11 ani de închisoare pentru violență în familie – omor comis asupra concubinului. Tânăra a fost obligată să plătească daune morale de 100.000 de euro, potrivit Adevărul, citat de Romania TV.


Trimisă în judecată pentru omor după ce și-a ucis concubinul cu mai multe lovituri de cuțit, timișoreanca în vârstă de 18 ani, Cristina Răceanu, a fost condamnată în primă instanță la 11 ani de închisoare și obligată să plătească daune morale de 25.000 de euro pentru fratele victimei, 25.000 de euro pentru mama victimei și 50.000 de euro pentru fiica victimei. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Timișoara.


Tânăra și-a ucis concubinul în 8 noiembrie 2016 din cauza frustrării provocate de indiferența și lipsa de afecțiune a iubitului cu 30 de ani mai în vârstă. 


Chiar dacă la ultimul termen de judecată din dosar, Cristina Răceanu a declarat că iubitul său o obliga să se prostitueze, în fața procurorilor tânăra a declarat că a decis să îl omoare pe Dan Ardelean în momentul în care nu a mai simțit afecțiunea de la începutul relației, bănuind că această lipsă de afecțiune este cauzată de relația concubinului său cu alte femei. 
Pagina a fost generata in 0.3434 secunde