Condamnați pentru o tâlhărie din parcul Tăbăcărie

1329
Magistrații de la Judecătoria Constanța au dispus condamnarea a doi tineri la câte doi ani și jumătate de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Sentința nu este definitivă.
Este vorba de Alexandru Constantin Bencheș și Claudiu Andrei Badea, ambii în vârstă de 20 de ani, care sunt acuzați că, în seara de 12 noiembrie 2010, au atacat doi tineri care se plimbau prin parcul Tăbăcărie, din Constanța.
Potrivit anchetatorilor, agresorii au tăbărât pe Nicolae Lazăr și Nicoleta Laura Manea, pe care i-au amenințat cu moartea dacă nu le dau tot ce au de valoare asupra lor. Speriați, cei doi au cedat telefoanele mobile, după care Bencheș și Badea au luat-o la sănătoasa.
Victimele au anunțat Poliția și, în scurt timp, tâlharii au fost prinși în apropierea locului în care au comis infracțiunea. Oamenii legii au găsit telefoanele mobile furate asupra agresorilor, care au și recunoscut, de altfel, ceea ce au făcut.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele lui Bencheș și Badea au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9015 secunde