Taximetristul care și-a omorât amanta, condamnat la 23 de ani de pușcărie

1715
Taximetristul care și-a omorât amanta, condamnat la 23 de ani de pușcărie - f9f723cb2ee46bea0ffc27e8d0e645d3.jpg
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus, ieri, condamnarea la pedeapsa de 23 de ani de închisoare a lui Ismail Givan, taximetristul care și-a omorât, în luna mai a acestui an, amanta, cu 69 de lovituri de cuțit. Judecătorii au mai dispus ca individul să plătească daune materiale în valoare de 5.368,51 de lei și morale de 75.000 de lei către mama și fratele victimei. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel, la Curtea de Apel Constanța.
Ismail Givan este acuzat că, în noaptea de 3 spre 4 mai 2010, în jurul orei 1, în autoturismul său, marca Dacia Logan, cu care se deplasase din municipiul Constanța în orașul Mangalia, în cursul unui conflict spontan, "cel mai probabil din gelozie" - spun procurorii, a omorât-o "prin cruzimi" pe Cristina Mihaela Tolea, de 31 de ani, cu care avea o relație extraconjugală. Taximetristul i-a aplicat femeii nu mai puțin de 69 de lovituri de cuțit pe aproape toată suprafața corpului, preponderent în regiunea toracică posterioară și dor-sală, "provocându-i moartea prin chi-nuri și suferințe de mare intensitate". Mai mult decât atât, în cursul cercetărilor a mai reieșit că, pe lângă numeroasele lovituri aplicate cu cuțitul, Ismail Givan a și sugrumat-o pe victimă.
După uciderea femeii, taximetristul a revenit în Constanța, unde a avut trei tentative de suicid, prin tăierea venelor de la mână, prin înecare în apa mării și prin spân-zurare. Dar pentru că nu i-a ieșit niciuna dintre aceste metode, el s-a hotărât să se predea organelor de cercetare penală. Autoturismul în care se afla victima a fost găsit de anchetatori într-o parcare de pe strada Baba Novac, din zona Energia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Noiembrie 2010
Stire din Eveniment : Și-a ucis nevasta, iar apoi i-a dat foc
Pagina a fost generata in 0.7749 secunde