Conflict într-o benzinărie din Constanţa! Doi bărbaţi au fost amendaţi

287
Conflict într-o benzinărie din Constanţa! Doi bărbaţi au fost amendaţi - x-conflict-benzinarie-omv-pescar-1698143402.jpg

Articole de la același autor

Fostul preot din Constanţa, Daniel Balaş, caterisit anul trecut, a fost sancționat de oamenii legii, după ce a fost implicat într-un scandal. Totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în parcarea unei benzinării din zona Pescărie, din Constanța.


Altercaţia a pornit în timp ce Daniel Balaș se afla live pe Tik Tok. Acesta a mers în benzinăria din zona Pescărie și a parcat pe un spaţiu nemarcat. Se pare că un alt bărbat i-a cerut să mute mașina, iar de aici a pornit conflictul între cei doi. Daniel Balaş a sunat la 112, susţinând că a fost agresat şi ameninţat.


La fața locului au ajuns polițiștii, care i-au legitimat pe cei doi. Însă, Balaș susține, într-un mesaj publicat online, că nu este de acord cu decizia luată de oamenii legii, și anume sancțiunea în valoare de 1.000 de lei, precizând că persoana cealaltă nu a fost trasă la răspundere, chiar dacă ar fi generat conflictul.


Totuşi, într-un comunicat dat publicităţii, Poliţia Constanţa susţine că ambii bărbaţi implicaţi în ceartă au fost amendaţi conform legii.


„La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Poliție Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, la o spălătorie auto de pe bulevardul Mamaia, are loc un conflict verbal între două persoane. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificați doi bărbați, între care ar fi avut loc un conflict spontan. Aceștia au fost sancționați contravențional, în baza Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, informează IPJ Constanţa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.402 secunde