Constanța îngrozită de violuri

3215

O fată de 13 ani, care, cel puțin în această vară, a fugit de acasă în mai multe rânduri, familia alertând, periodic, Poliția cu privire la dispariția ei, a reclamat în aceste zile că ar fi fost violată de iubit, cu care ieșise la o plimbare. Totul s-a întâmplat tot cu ocazia unei escapade a fetei, familia ei alertând, chiar cu o zi înainte de producerea faptei, din nou, că le-a fugit progenitura de acasă.
Minora le-a povestit polițiștilor că, miercuri, 21 septembrie, s-a întâlnit cu un prieten de-al ei, de 26 de ani, în zona Delfinariu, din Constanța. Cei doi au plecat la o plimbare și, în momentul în care au ajuns în zona Casei Căsătoriilor, mai exact pe plaja din imediata apropiere, minora susține că a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu individul.
Oamenii legii au demarat cercetările în ceea ce-l privește pe tânărul incriminat. El se numește Dragoș Cornea, are 26 de ani și este din Constanța. Anchetatorii urmează să stabilească dacă totul s-a întâmplat așa cum a povestit fata sau este doar un scenariu creat de imaginația ei. Totul nu poate fi dovedit decât în urma probelor administrate la dosar, foarte mult cântărind părerea medicilor legiști, care pot spune dacă a fost sau nu vorba de viol, mai ales că tânărul spune că raportul sexual a fost unul consimțit și nu a violat-o pe minoră. În orice caz, chiar dacă medicii legiști ori probele adunate la dosar nu duc la concluzia că a fost vorba de un viol, tânărul se va alege cu dosar penal pentru raport sexual cu o minoră.
Cornea a fost reținut, ieri, de anchetatori, urmând ca pe numele lui, dacă magistrații consideră că există dovezi suficiente, să fie emis un mandat de arestare preventivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Constanța: Viol în Parcul Tăbăcărie
Sâmbătă, 17 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Bunicul violator și-a jucat ultima carte
Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Bestia cu chip de…bunic
Pagina a fost generata in 0.6 secunde