Constanța, pe podul la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne

236

Articole de la același autor

În perioada 11-13 iunie 2013, la Constanța, s-a desfășurat etapa finală a Campionatului de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiția a fost organizată de Biroul Coordonare Activități Sportive, din cadrul Centrului Cultural al M.A.I., cu sprijinul Prefecturii Județului Constanța, Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța și Garda de Coastă în colaborare cu Federația Română de Atletism și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Constanța.

Activitatea s-a organizat pentru toate categoriile de personal al Ministerului Afacerilor Interne, bărbați și femei, pe categorii de vârstă, pentru probe de atletism - săritură în lungime și aruncarea greutății și cros (2000 de m pentru femei – fără limită de vârstă, respectiv pentru bărbați 6000 de m – grupa I până în 35 de ani, 4000 de m – grupa a II a între 35 – 45 de ani și 3000 de m – grupa a III a peste 45 de ani).

Calendarul activităților sportive a debutat ieri, 12 iunie 2013, începând cu ora 09.30, odată cu festivitatea de deschidere, zi în care au avut loc întrecerile la 800 m femei, 1500 de m bărbați, săritura în lungime și aruncarea greutății.

Astăzi, competiția a continuat începând cu ora 09.00 când au avut loc finalele la probele de întrecere și crosul.

Începând cu ora 12.30, pe stadionul Farul a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor pe categorii de probe, activitate la care au participat oficialități locale și reprezentanții ai armelor Ministerului Afacerilor Interne.

La această ediție, sportivii reprezentând Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au avut o comportare meritorie, obținând în probele individuale o medalie de argint, la săritura în lungime, printr-un polițist din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, și locurile 4 (categoria bărbați sub 35 de ani), respectiv 5 (categoria bărbați sub 45 de ani) la proba de 100 de m, prin doi polițiști, unul din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale – I.P.J. Constanța și celălalt din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime Constanța.

Competiția pe echipe a fost câștigată de reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, iar câștigătorii au fost premiați de efectuată de Monica Iagăr din cadrul Centrului Cultural al M.A.I., multiplă campioană la atletism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Iunie 2013
Stire din Sănătate : Astăzi, CONSTANȚA PEDALEAZĂ!
Pagina a fost generata in 1.8712 secunde