"Fii prieten cu natura!"

154

Articole de la același autor

Elevii Grupului Școlar din Cobadin au participat, ieri, la o acțiune inedită care i-a adus mai aproape de natură. Evenimentul, intitulat "Sărbătorește diversitatea și creativitatea", a fost organizat de Societatea de Explorări Oceanografice și Protecție a Mediului Marin Oceanic-Club, în cadrul proiectului "Fii prieten cu natura!". 

Elevii implicați în proiect au avut ocazia de a-și expune obiectele decorative tradiționale și costumele realizate din materiale reciclabile în cadrul Atelierului de creativitate organizat în luna mai a acestui an. 

"Acesta a avut rolul de a spori creativitatea tinerilor, dar totodată și de a transmite rolul nostru ca oameni în raport cu natura", explică Răzvan Popescu Mirceni, președintele SEOPMM. 

Tot cu ocazia acestui eveniment, va fi realizată și expoziția de fotografie "Rolul nostru ca oameni în relația cu natura". Fotografiile au fost realizate de elevi utilizând metoda non formală Photovoice, metodă ce a contribuit la formarea abilităților tinerilor în tehnica fotografică, lucrul cu imaginile digitale, crearea unor produse noi. Prin această metodă, s-a urmărit exprimarea propriilor păreri ale tinerilor, care apoi pot avea forța de a schimba ceva în comunitate. Fotografiile au fost însoțite de un text scurt, un mesaj al imaginilor. 

Proiectul "Fii prieten cu natura!" este desfășurat în cadrul Programului Tineret în Acțiune, Sub-Acțiunea 1.2 - Inițiative ale tinerilor, având o valoare totală de 5.100 euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Aprilie 2013
Stire din Social : Cum va arăta lumea în anul 2345
Pagina a fost generata in 0.4607 secunde