Constanţa. Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu! "Îi merge bine în puşcărie! La mulţi ani!"

570
Constanţa. Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu!

Articole de la același autor

Instanţa a acordat, joi, un nou termen de judecată în dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai, inculpatul anunţând că va fi prezent şi la următoarea înfăţişare.


La ieşirea din sediul Judecătoriei Mangalia, tatăl Robertei, una dintre victimele lui Vlad Pascu, a declarat, referindu-se la faptul că procesul a fost preluat de o nouă judecătoare, că aceasta este o apropiere de normalitate.


"Nu este un pas înainte, nu este o victorie, între ghilimele ambele, este o apropiere de normalitate", a spus el, citat de Agerpres.


În ceea ce priveşte faptul că judecătoarea a admis redepunerea cererilor de schimbare a încadrării juridice, tatăl Robertei a precizat că aşteaptă să vadă care va fi reacţia din partea avocaţilor familiei Pascu, arătând că îi este greu să spună dacă va fi sau nu admisă schimbarea încadrării.


"Îmi este foarte greu să spun acest lucru, vedem ce se admite, ce nu se admite. Eu atât am văzut: îi merge bine în puşcărie! La mulţi ani!", a conchis el, conform sursei amintite anterior.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4324 secunde