Constănțean reținut de polițiști pentru că a condus fără permis

270
Constănțean reținut de polițiști pentru că a condus fără permis - barbat-t-1700834867.jpg

Articole de la același autor

La data de 23 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 42 de ani, bănuit de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Astfel, la data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 10.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au efectuat semnal regulamentar de oprire unui bărbat care conducea un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.


Bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea.


Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, autoturismul fiind interceptat pe strada Răsăritului.


În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.


Astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6771 secunde