Constănțeanul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, trimis în judecată

278
Constănțeanul care l-a scuipat pe Traian Băsescu, trimis în judecată - constanteanulcare1403544996-1403557628.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanul care l-a scuipat pe președintele Traian Băsescu, în timpul unei manifestări publice organizate în portul Constanța, a fost trimis în judecată. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța l-au trimis în judecată pe Adrian Zglobiu pentru tulburarea ordinii și liniștei publice. 


"Totodată, prin același rechizitoriu, s-a dispus clasarea cauzei în privința infracțiunilor de lovire sau alte violențe și de ultraj, cu motivarea că fapta inculpatului, astfel cum a fost comisă, nu reprezintă un act de violență care să intre în conținutul constitutiv al celor două infracțiuni. Este de menționat că prin raportul de expertiză medico-legală psihiatrică, efectuat în cauză, s-a conchis că inculpatul a avut discernământul păstrat la data comiterii faptei imputate", se menționează în comunicatul instituției. Dosarul cauzei a fost trimis judecătorului de cameră preliminară de la Ju-decătoria Constanța.


Se impune menționat că activitatea profesională a procurorului Teodor Niță, cel care a instrumentat acest dosar, a fost "disecată" în cadrul unor emisiuni tv, sugerându-se că ar avea afinități politice. În consecință, procurorul s-a adresat Consiliului Superior al Magistraturii, cu solicitarea să-i fie apărară reputația profesională. În urma analizării probelor, a întregii activități și în urma audierii a numeroși martori (magistrați, polițiști, jandarmi), care au avut numai cuvinte de laudă la adresa procurorului, plenul CSM a decis că solicitarea acestuia este întemeiată, iar reputația profesională i-a fost afectată. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3975 secunde