Cătălin Predoiu:

"Noi vom vota împotriva demisiei președintelui"

94

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, ieri, că partidul său va vota împotriva oricărei măsuri care forțează în mod neconstituțional demisia șefului statului.

Declarația lui Predoiu a fost făcută după ședința BPN a partidului, în urma unei întrebări legate de poziția pe care o va adopta PDL cu privire la cererea președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, referitoare la inițierea unei declarații parlamentare prin care să ceară demisia șefului statului.

"Noi vom vota împotriva oricărei astfel de declarații. În legătură cu acest subiect, noi ne menținem în opoziție. Noi vom vota împotriva oricărei măsuri care forțează în mod neconstituțional demisia președintelui", a spus Predoiu.

El a adăugat că președintele PDL, Vasile Blaga, a avut consultări cu președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, pe această temă, susținând că cererea lui Tăriceanu a survenit în timpul desfășurării Biroului Permanent Național al PDL.

"Sunt convins că astfel de consultări vor continua. Noi rămânem la poziția exprimată. Nu este oportună și nici motivată în acest moment o astfel de demisie a președintelui României, repet, demisia președintelui ar echivala cu un tichet de intrare pe ușa din dos a domnului Ponta în Palatul Cotroceni", a mai spus Cătălin Predoiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5205 secunde