"Demisia președintelui României ar echivala cu instalarea lui Ponta în fotoliul prezidențial"

50

Articole de la același autor

Candidatul PDL la alegerile prezidențiale, Cătălin Predoiu, cere tuturor partidelor de la guvernare respingerea definitivă a proiectului de lege privind amnistia și grațierea. Acesta este de părere că românii asistă la un scenariu pus la cale pentru amnistierea corupților.

Referitor la cererea președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, privind demisia președintelui Traian Băsescu, prim - vicepreședintele PDL consideră că aceasta ar echivala cu instalarea lui Victor Ponta la Cotroceni. 


"Am luat act de cererea lui Călin Popescu Tăriceanu privind demisia președintelui României. Considerăm că domnul Tăriceanu nu are nicio poziție morală în care să poată să facă o astfel de cerere. Trebuie să fim conștienți că demisia președintelui României ar echivala cu instalarea lui Ponta în fotoliul prezidențial și ne vom opune unei astfel de perspective pentru că tot ceea ce a făcut domnul Ponta în poziția de premier demonstrează că nu este pregătit să conducă statul român", a mai spus candidatul PDL la alegerile prezidențiale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Când nu ai liber la demisie
Marţi, 06 Mai 2014
Stire din Cetățenești : Demisia trebuie motivată?
Pagina a fost generata in 0.5918 secunde