Constănțeni arestați pentru furt de arme / Video

238
Constănțeni arestați pentru furt de arme / Video - filmpolitia-1348841798.jpg
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au destructurat un grup infracțional care acționa pe linia furturilor din locuințe și a altor fapte săvârșite cu violență.

Săptămâna aceasta, polițiștii au finalizat investigațiile în două cauze, respectiv o infracțiune de tâlhărie comisă la data de 5 noiembrie 2011, și un furt din locuință, comis la data de 9 martie 2012, în urma căruia au fost sustrase două arme de vânătoare și muniție aferentă.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe Nicolae E., de 26 de ani, din localitatea Sulina, ca fiind suspect de comiterea tâlhăriei, respectiv complice într-una din cauze, întrucât a ajutat la înstrăinarea armelor sustrase.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 25 septembrie, bărbatul a fost reținut de polițiști și prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea acestuia pentru 29 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au recuperat din locuința lui Liviu G., de 37 de ani, din Constanța, o armă de vânătoare, precum și 17 cartușe calibru 30.06, bunuri sustrase la data de 9 martie a.c. din locuința unui constănțean.

De asemenea, au fost identificate și ridicate alte șapte cartușe calibrul 30.06, 43 cartușe calibrul 5.6, două cartușe calibrul 8, cu bilă metalică și 2 cartușe calibru 8 cu gaz, 42 capse inițiere cartușe letale și neletale, 42 bile metalice, precum și un dispozitiv artizanal, în formă de pix-stilou, prevăzut cu arc și cui percutor și cameră cartuș adaptată pentru cartușe calibru 8.


Vezi aici video!

Față de cel de-al doilea suspect, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar la data de 26 septembrie a.c. a fost prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile.

Pe parcursul investigațiilor efectuate, a fost recuperată și cea de-a doua armă de vânătoare, împreună cu 61 cartușe vânătoare calibrul 12 mm, bunuri care au fost sustrase din locuința amintită.

În cauză sunt mai sunt cercetați și V. Marius, de 30 de ani, din Ovidiu și S.B., de 18 ani, din Constanța, suspectați de furtul celor două arme și a muniției aferente.

Cei doi au fost trimiși în judecată pentru săvârșirea mai multor furturi din locuințe, aflându-se în stare de arest preventiv, într-o altă cauză instrumentată în cursul lunilor mai - august de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Prins la furat de motorină
Pagina a fost generata in 0.4215 secunde