Constănțeni, atenție cui închiriați casa! Iată ce au pățit mai multe persoane

915
2
Polițiștii din Constanța au fost sesizați de trei persoane din mun. Constanța, cu privire la faptul că au fost victime ale unor furturi din locuințe situate pe bulevardele Lăpușneanu și Tomis, cât și pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu. 


Mai exact, cele trei victime au închiriat trei locuințe pe baza unei cărți de identitate false unui bărbat, iar ulterior au constatat faptul că acesta a sustras din acestea mai multe bunuri (5 televizoare, 5 draperii, un decodor tv, 2 rutere, un aspirator, 2 truse de obiecte de reparat, 4 scaune de bucătărie, 2 telefoane, un sitem homecinema, un prăjitor de pâine, un storcător de fructe, un sandwichmaker, un espressor de cafea, o lenjerie de pat și mai multe obiecte de îmbrăcăminte. Polițiștii Secției 2 din Constanța au deschis o anchetă în acest caz. 



Comentează știrea

Dana
28 martie 2016
Secolul 21

Jalnic ,ce grad de saracie este incat sa iti insusesti asemenea obiecte!Cine le cumpara va fi urmatorul hot!Jalnic...

Emil
28 martie 2016
Tipic romanesc

Pai nu mai bine fac aia in alta tara,iti dau casa nemobilata si te descurci.de ce sa ai de a face cu astfel.de specimene,borfasi..plus ca, nu te mai prumeste nimeni la urmatoarea casa,ca se cer referinte,plus dovada de la locul de munca ca iti permiti sa platesti chiria..a.si garantia e foarte mare,nu iti permiti sa o pierzi..asa ca.faci tot posibilul sa lasi casa cum ai luat-o..

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Martie 2016
Stire din Eveniment : Minorii  fură lucruri trăsnite
Pagina a fost generata in 0.7019 secunde