Scandal în urma raportului prezentat de Corpul de control al premierului, în cazul Colectiv

176
Scandal în urma raportului prezentat de Corpul de control al premierului, în cazul Colectiv - colectiv-1459175009.jpg

Articole recomandate

Departamentul pentru Situații de Urgență susține că mai multe aspecte din raportul Corpului de control al premierului în cazul Colectiv nu corespund cu informațiile existente la nivelul structurii și conțin recomandări ce nu concordă cu diferite acte normative sau care reglementează proceduri naționale ori internaționale.


"Raportul de control cu privire la intervenția de urgență din data de 30.10.2015 de la clubul Colectiv, transmis prin adresa nr. 12 din 17.03.2016 și înregistrat la nivelul Ministerului Afacerilor Interne cu nr. 10075/18.03.2016, a fost analizat cu întreaga atenție de către specialiștii din cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență, fiind observate mai multe aspecte care nu corespund cu informațiile existente la nivelul DSU", precizează departamentul într-un Punct de vedere la acest raport, scrie realitatea.net

Potrivit DSU, anumite aspecte ale raportului "conțin recomandări ce nu corespund" cu diferite acte normative sau care reglementează proceduri naționale ori internaționale și "necesită clarificări din partea colectivului care a redactat" documentul.

De asemenea, DSU spune că acest raport necesită clarificări din partea colectivului care a redactat acest raport. Clarificările sunt necesare pentru a înțelege, la nivelul DSU precum și la nivelul altor instituții, în totalitate, sensul raportului și raționamentul care a stat la baza unor afirmații și recomandări.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0754 secunde