Constănțeni, atenție! Hoții râvnesc la bunurile voastre!

192
Constănțeni, atenție! Hoții râvnesc la bunurile voastre! - hotifurtvacanta-1466179770.jpg

Articole de la același autor

Sărbătoarea de Rusalii este un motiv bun pentru constănțeni să iasă din case. Fie că aleg să se plimbe pe faleza de la Cazino, prin parcul Tăbăcariei, să meargă la plajă sau chiar să plece în străinătate, într-o minivacanță, Poliția Română le recomandă tuturor să nu uite că puțină atenție poate preveni unele evenimente neplăcute. Mai ales că aceasta este perioada preferată a hoților care profită de faptul că locatarii nu sunt acasă, iar locuințele lor rămân nesupravegheate. Așadar, aigurați-vă că nu deveniți ținta hoților. Nici drumul spre destinație nu trebuie să vă lase indiferenți. Fiți cu ochii în patru mereu! 


"Celor care au ales să se deplaseze cu avionul le recomandăm să nu păstreze obiecte de valoare precum telefoane, tablete, notebook-uri, aparate foto sau de filmat în bagajele pentru cală! Dacă aveți nevoie de servicii turistice, pe site-ul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, www.mdrt.ro, la secțiunea Turism/Unități/Centre turistice găsiți informații utile despre agențiile de turism licențiate, stațiuni turistice atestate, centre de informare turistică etc..Nu vă lăsați bagajele nesupravegheate pe durata călătoriei cu trenul sau cu avionul, în gară, în aeroport, în parcare ori la hotel! Folosiți taxiurile autorizate, iar după ce începe cursa verificați ca aparatul de taxare să funcționeze! Bunurile de valoare și banii pe care îi aveți trebuie păstrați în seiful hotelului!", sunt sfaturile poliștilor români.


Și pentru cei care rămân în localitate și aleg relaxarea la firul ierbii oamenii legii au câteva sfaturi utile. Aceștia îi îndeamnă pe constănțeni să păstreze mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, pătura, banca sau locul în care au lăsat obiectele personale! Și dacă este posibil, să încerce să lase întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv! 


Pornind de la premisa că orice se poate valorifica, hoții nu au preferințe atunci când dau lovitura în stațiunile de pe litoralul românesc. Așa se face că vor pune mâna atât pe telefoane mobile, laptopuri, tablete, dar și pe hainele pe care turiștii intrați în apă le lasă nesupravegheate.


"Nu lăsați obiectele de valoare precum bijuterii, portofele, telefoane mobile, la vedere pe plajă!", le reamintesc polițiștii constănțenilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 14 Martie 2016
Stire din Eveniment : Minorii  fură lucruri trăsnite
Pagina a fost generata in 0.5849 secunde