Ce mai fură hoții: de la portofele, până la motoare de barcă

301
Ce mai fură hoții: de la portofele, până la motoare de barcă - tineri-1462719876.jpg
În urma investigațiilor efectuate în cazul furtului unui motor de barcă, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Costinești au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani, toți din localitate, bănuiți de comiterea faptei. 


Din câte se pare, în noaptea de 22 spre 23 aprilie, profitând de faptul că un localnic a lăsat neasigurat, în fața porții de acces în curtea locuinței, un peridoc pe care era amplasată o barcă, au sus-tras motorul prin demontare, cauzând un prejudiciu în valoare de 7.200 lei. Motorul bărcii a fost recuperat de către polițiști și predat păgubitului, cercetările fiind continuate pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 


Un alt caz a avut loc în dimineața zilei de 6 mai. Polițiștii Secției 1 l-au depistat, pe strada Răchitași, din municipiul Constanța, pe un tânăr de 18 ani, din Bacău, care avea asupra sa un televizor, a cărui proveniență nu a putut-o justifica. Din primele cercetări, a rezultat că aces-ta fusese sustras dintr-un imobil de pe strada Tabla Buții, unde tânărul locuise cu chirie. Totodată, s-a stabilit că pe numele său există un mandat de internare într-un centru de reeducare pe o peri-oadă de un an, fapt pentru care urmează a fi predat unei escorte din cadrul IPJ Bacău. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt. 


Tot pe data de 6 mai, polițiștii Secției 2 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 38 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla într-un microbuz pe ruta 22, din poșetă i-a fost sustras un portmoneu în care avea documente personale și suma de 213 lei. În urma investigațiilor efectuate, oamenii legii l-au identificat pe un tânăr de 24 de ani, bănuit de comiterea faptei, totodată fiind recuperat și prejudiciul cauzat. 


Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore și ulterior a fost prezentat instanței de judecată, care a emis pe numele acestuia măsura controlului judiciar pentru 60 zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5581 secunde