Controale în trafic. Vizați: șoferii care nu poartă centura

79
Controale în trafic. Vizați: șoferii care nu poartă centura - centura1369143152-1370589536.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri au organizat, pe parcursul a 24 de ore, mai multe acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care se urcă la volan cu diverse nereguli, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere grave. Astfel, la nivelul județului Constanța, oamenii legii au dat 522 de amenzi, în valoare de 79.075 de lei.  




Peste 400 de șoferi care au condus fără a avea centura de siguranță s-au ales cu o amendă de 150 de lei. De asemenea, șapte conducători auto s-au trezit cu amenzi usturătoare pentru că au apăsat prea tare pe pedala de accelerație. În plus, opt pietoni au fost amendați pentru că au traversat prin loc nepermis. De asemenea, oamenii legii au reținut cinci permise de conducere, dintre care două pentru șoferii care au depășit neregulamentar. În plus, polițiștii rutieri au retras patru certificate de înmatriculare. 
"Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe conducătorii auto să folosească centura de siguranță, atunci când sunt în trafic atât conducătorii auto cât și pasagerii acestora", afirmă Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Stire din Sport : Lucian Bute vrea centura înapoi!
Pagina a fost generata in 0.4015 secunde