Box / Lupta lui Bute cu Johnson, transmisă în direct, în România

533
Box / Lupta lui Bute cu Johnson, transmisă în direct, în România - bute-1320432664.jpg
Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, își va pune centura în joc, la 5 noiembrie, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani. Meciul de box dintre cei doi va fi difuzat, în România, de televiziunea The Money Channel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 4.00 (ora României), în direct din Quebec.

Bute a declarat că, ținând cont de palmaresul și experiența viitorului său adversar, meciul cu Johnson este cea mai mare provocare a carierei sale și că nu și-a propus să-l învingă pe jamaican prin KO, ci să câștige lupta pas cu pas.

"M-am antrenat de multe ori cu el, însă un meci cu el va fi diferit și cu siguranță că va fi surprins. Ar trebui să fie un meci foarte greu. El a luptat cu pugiliști mari precum Chad Dawson și Tavoris Cloud. Dacă ne uităm la palmaresul său și la experiență, pot spune că aceasta va fi cea mai mare provocare pentru mine până acum. Totuși, vom vedea pe 5 noiembrie dacă va fi cu adevărat cea mai mare provocare sau nu", a declarat Bute, citat de boxingscene.com.

Jamaicanul Glen Johnson a disputat 68 de partide în carieră, reușind să câștige 51 (35 prin knock-out), pierzând 15 și remizând de două ori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1815 secunde