Controale la Constanța! Zeci de produse pentru dezinsecție și deratizare, EXPIRATE

323
Controale la Constanța! Zeci de produse pentru dezinsecție și deratizare, EXPIRATE - dezinsectie-1574860337.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 26 noiembrie a.c., o acțiune pe linia controlului substanțelor toxice, împreună cu specialiști din cadrul D.S.P. Constanța și D.S.V.S.A. Constanța. 


În cadrul activităților, a fost controlată o societate comercială, cu sediul în municipiul Constanța, unde au descoperit mai multe produse - aproximativ 93 de kilograme și 66 de bucăți - utilizate în activitatea de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, care aveau termenul de valabilitate expirat și care nu prezentau etichetă în limba română pentru a se putea stabili termenul de valabilitate, modul de utilizare și alte date de interes. 


În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 359 alin. 1 din C.P.P., privind traficul de produse sau substanțe toxice și ale art. 98 alin. 5, lit. b) din O.U.G. 195/2005, privind protecția mediului, respectiv neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri. 
Deșeurile rezultate au fost indisponibilizate și izolate, urmând a fi neutralizate.  


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019
Stire din Social : Controale la firmele care fac deratizare
Pagina a fost generata in 1.4412 secunde