Controale la firmele de fier vechi, pentru recuperarea pieselor furate din infrastructura feroviară

176
Controale la firmele de fier vechi, pentru recuperarea pieselor furate din infrastructura feroviară - xferoviar2-1663315740.jpeg

Articole de la același autor

Polițiștii de la transporturi împreună cu angajați feroviari au desfășurat acțiuni pentru eliminarea riscurilor privind sustragerile de componente de la infrastructura feroviară, fiind controlate 126 de firme economice, având ca obiect de activitate colectarea de deșeuri de metale feroase și neferoase.

În urma activităților, au fost transmise șase informări, pentru a fi luate măsuri de prevenire a furturilor, efectuate 111 instruiri de personal feroviar și controlate 81 de firme de pază, care asigură securitatea în sistemul transporturilor feroviare. Pe durata acțiunii, polițiștii au constatat opt infracțiuni ( șase de natură judiciară și două de natură economică) și au aplicat 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 53.120 de lei.

În urma desfășurării acțiunii, au fost indisponibilizate și recuperate 2.231 de kilograme de metal feros, fiind cercetate 12 persoane, pentru comiterea de infracțiuni de furturi de la infrastructură.

Astfel, polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au depistat, în triajul C.F., trei persoane, după ce ar fi sustras fier vechi din vagoanele de marfă garate în triaj. 280 de kilograme de fier au fost recuperate, fiind întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3945 secunde