Control judiciar pentru trei bărbați din Medgidia

200
Control judiciar pentru trei bărbați din Medgidia - perchezitii-in-medgidia-1709235621.jpg

Articole de la același autor

Locuințele a trei bărbați din Medgidia, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, au fost percheziționate de polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Transporturi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În urma verificărilor, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată, printre care se regăseau aproximativ 2.000 de lei, opt telefoane mobile, mai multe bijuterii și 23 de plăci de gard.

Potrivit cercetărilor efectuate în dosar, la data de 14 februarie, cei trei bărbați, de 26, 27 respectiv 34 de ani, ar fi intrat în incinta unei societăți comerciale din municipiul Constanța, de unde ar fi furat piese componente ale unor locomotive, care ulterior ar fi fost vândute la un centru de fier vechi. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 30.000 de lei.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar la data de 29 februarie procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.415 secunde