Copiii militarilor decedați sau răniți în teatrele de operații, sărbătoriți de MApN pe 1 iunie

950
Copiii militarilor decedați sau răniți în teatrele de operații, sărbătoriți de MApN pe 1 iunie - xgeo1310-1559045151.jpg

Articole recomandate

Copiii militarilor decedați sau răniți în teatrele de operații sau în acțiuni militare interne vor beneficia de acces gratuit la un loc de joacă din București, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, a anunțat marți, printr-un comunicat de presă, Ministerul Apărării Naționale (MApN), scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, MApN, prin Direcția calitatea vieții personalului, în parteneriat cu Asociația de Caritate din Armata României, va organiza, joi, începând cu ora 10,00, a X-a ediție a evenimentului "Mândri de părinții noștri", la Kiddo Play Academy din Capitală.

"Copiii personalului Armatei decedat sau rănit în urma participării la acțiuni militare în teatrele de operații sau acțiuni militare interne vor testa atracțiile locului de joacă și se vor îmbarca într-o călătorie de neuitat în propriul oraș imaginar", se arată în comunicatul MApN.

Sâmbătă, 1 Iunie, de la ora 10,00, la Muzeul Militar Național "Regele Ferdinand I" va avea loc evenimentul "Copii, Tradiție și Istorie Militară".

"Vor fi organizate activități cu caracter educativ și sportiv, întreceri ale micilor cercetași și jocuri interactive, precum și standuri de prezentare a istoriei mișcării cercetășești. Pentru copiii și tinerii cu vârsta de până la 18 ani, intrarea va fi liberă", se precizează în comunicat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7463 secunde