Copil de 9 ani, cu urme de violență pe corp, găsit mort în casă

223
Copil de 9 ani, cu urme de violență pe corp, găsit mort în casă - politianutreceti-1562487791.jpg

Articole recomandate

Un copil de 9 ani a fost găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o locuință din Cluj-Napoca, pe corpul acestuia fiind găsite urme de violență. Polițiștii au deschis un dosar penal și îi audiază pe mama băiatului și pe concubinul ei. 


Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Cluj, Traian Morar, a declarat, duminică, că anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei pentru a vedea dacă băiatul a murit în urma bătăilor sau din altă cauză. 


Potrivit sursei citate, copilul de 9 ani locuia împreună cu fratele său, cu mama și cu concubinul acesteia. El a fost găsit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, având urme de violență pe corp, iar echipajele trimise la fața locului nu au putut să îl resusciteze, astfel că a fost declarat decesul. 


În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, iar în funcție de rezultatul necropsiei se va stabili, dacă este cazul, o altă încadrare juridică a faptei. Mama copilului și concubinul acesteia sunt audiați de polițiști, la ora transmiterii acestei știri, potrivit reprezentatului IPJ Cluj.


Sursa: hotnews.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3877 secunde