CRIMĂ ÎN CONSTANȚA! Bărbat de 45 de ani, înjunghiat mortal într-o casă de pe strada Mihai Viteazu. Polișiștii au un suspect

3284
CRIMĂ ÎN CONSTANȚA! Bărbat de 45 de ani, înjunghiat mortal într-o casă de pe strada Mihai Viteazu. Polișiștii au un suspect - crima-1562497407.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 45 de ani a fost găsit mort, în această dimineață, într-o locuință din Constanța. Se pare că acesta ar fi fost înjunghiat mortal. Polițiștii au deja un suspect, pe care îl audiază în aceste momente.


În jurul orei 8.30, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o locuință de pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța se află trupul neînsuflețit al unei persoane.


Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat de 45 de ani, care ar fi decedat în urma unei înțepături cu un obiect ascuțit.


Presupusul autor, în vârstă de 42 de ani, a fost identificat și condus la sediu, de polițiști. Cercetările continuă sub coordonarea procutorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0743 secunde