Copil, în stare critică după ce a fost sfâșiat de o haită de câini

357
Copil, în stare critică după ce a fost sfâșiat de o haită de câini - cainicomunitaripetomis1313613708-1358696834.jpg

Articole recomandate

Un băiețel de șapte ani și opt luni a fost adus sâmbătă seară la spitalul din Botoșani în stare critică, după ce a fost sfâșiat de o haită de câini, transmite realitatea.net.

Potrivit martorilor, băiețelul se afla pe o colină din marginea localității Socrujeni, comuna Gorbănești, unde se dădea cu sania împreună cu alți copii. La un moment dat, cinci câini s-au năpustit asupra copilului. Micuțul nu a avut nicio șansă, acesta fiind prins într-o poziție în care câinilor le-a fost mult mai ușor să îl atace din toate părțile.


Țipetele celorlalți copii au alertat sătenii, care au reușit să scoată băiatul din colții animalelor abia după ce s-au folosit de furci și lemne desprinse dintr-un gard. Plin de sânge și inconștient, micuțul a fost preluat de un echipaj al Ambulanței și transportat de urgență la Secția de pediatrie a Spitalului Județean de Urgență, scrie Monitorul de Botoșani.

"Era în șoc hemoragic. A pierdut foarte mult sânge. Avea plăgi mușcate peste tot, cele mai grave fiind la cap, două, și la gamba stângă, trei. Este posibil să fi suferit și leziuni interne", a precizat un asistent din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

După ce a fost stabilizat , o echipă de specialiști a intrat direct în sala de operații, pentru o intervenție chirurgicală care a durat câteva ore.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4887 secunde