Copilărie stricată de droguri. Școala și Poliția iau măsuri urgente

603
Copilărie stricată de droguri. Școala și Poliția iau măsuri urgente - copilariestricatadedroguri1-1467995349.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională Antidrog, prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, lansează luni, 11 iulie 2016, ora 10.00, la Tabăra "Luminița" din Eforie Nord, proiectele de prevenire "Vacanță în siguranță - fără droguri!", eveniment ajuns deja la ediția a III-a și "Vara în siguranță - Tu contezi cel mai mult!", ediția a III-a, de asemenea. 


Despre primul proiect menționat trebuie să știți că se derulează în taberele școlare aparținând Ministerului Tineretului și Sportului de pe litoral, pe durata sezonului estival 2016.


Pe de altă parte, proiectul de prevenire "Vara în siguranță - Tu contezi cel mai mult!" are loc în centrele de plasament aparținând DGASPC Constanța, tot în această vară.


Scopul celor două inițiative este să prevină consumul de droguri, să-i ajute pe copii să adopte un stil de viață sănătos, ca alternativă la consumul de droguri, în cadrul programelor de petrecere a timpului liber. De asemenea, ambele proiecte țintesc să prevină de-lincvența juvenilă, transformarea minorilor în victime, și să pună capăt disparițiilor copiilor sau implicarea lor în accidentele rutiere. 


Inspectoratul de Poliție Constanța și cel Școlar Jude-țean sunt parteneri în cadrul evenimentelor, alături de DGASPC și DJST Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5495 secunde