Constănțeni trași la răspundere după ce s-au jucat cu legea

258
Constănțeni trași la răspundere după ce s-au jucat cu legea - constanteniisaujucatculegea-1467995309.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din Constanța au întocmit dosare penale pe numele mai multor persoane, atât pe fondul nerespectării legislației rutiere, cât și pentru alte fapte din spectrul contrabandei.


În ceea ce privește sfidarea legislației rutiere, în prim plan este un șofer în vârstă de 59 de ani, din Constanța, care va fi tras la răspundere de polițiști, după ce a lovit un pieton care traversa strada pe marcajul pietonal. Incidentul s-a petrecut după ce acesta, în timp ce conducea pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, dinspre strada Poporului către strada I.L. Caragiale, a acroșat-o pe femeia care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. 


Ghinionul a mai urmărit un constănțean, de 62 de ani, care a condus un autoturism pe strada Adamclisi din Constanța, dinspre strada Soveja către strada Suceava, moment în care a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat. Din păcate, biciclistul a fost rănit. 


Infracțiunile rutiere nu sunt singurele evenimente generatoare de dosare penale. Contrabanda cu țigări este și ea la loc de cinste. 


Spre exemplu, polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat două persoane, de 21, respectiv 47 de ani, ambele din municipiul Constanța, care voiau să vândă nici mai mult, nici mai puțin de 70 de pachete cu țigări netimbrate. Conform legii în vigoare, persoanele în cauză vor da socoteală pentru fapta lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4412 secunde