Șoferii "kamikaze" iau cu asalt Constanța. Fără permis și băuți, la plimbare pe bulevardele orașului

785
Șoferii

Articole de la același autor

Șoferii din Constanța pentru care legislația pare o joacă de copii nu sunt deloc puțini, mai ales acum, pe timp de vară, când activitatea rutieră este mult mai intensă decât în restul anului. Pot confirma polițiștii de la Rutieră, care dau zilnic amenzi pe bandă rulantă.


După ce unii conducători auto sunt trași pe dreapta pentru că merg în zig-zag din cauza al-coolului băut înainte de o cursă la volanul mașinii, ori virează fără să semnalizeze, provocând accidente rutiere, iată că alții, înarmați cu mult tupeu, conduc fără scrupule, deși nu au permis de conducere. 


Este și cazul unui tânăr de 33 de ani, din Tecuci, care a vrut să ia pulsul stațiunii Mamaia la volan, având suspendat dreptul de a conduce vehicule. Un dosar penal pe numele său este răsplata oamenilor legii. 


În aceeași zi, un cadou similar a primit și un șofer de 55 de ani, din Medigidia, care a condus un autoturism pe DN 22C, fiind sub influența băuturilor alcoolice.


O zi la fel de proastă a fost și pentru un șofer în vârstă de 61 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, deși știa că nu se poate atinge de volan, căci băuse. 


Dacă la capitolul alcool la volan, vina le aparține șoferilor în totalitate, iată că sunt și situații în care pietonii îi bagă în necaz pe conducători. 


Este și exemplul unui bărbat de 59 de ani, din localitatea constănțeană Pantelimon, care a condus un autoturism pe strada Decebal din municipiul Constanța, unde a surprins și accidentat ușor un bărbat care se angajase în traversarea drumului.


De asemenea, un alt șofer, mai tânăr de această dată, tot din Constanța, a condus un autoturism pe strada Mihai Viteazul, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Ferdinand, și a accidentat o minoră care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Rănită a mai fost o femeie, însă aceasta a fost lovită chiar pe trecerea de pietoni. Incidentul a fost provocat de un șofer de 27 de ani, pe DN3.


A ajuns cu mașina…în pom


Un accident mai grav s-a petrecut ieri la prânz, pe DN39, între localitățile 23 August și Mangalia. 


Șoferul unui autoturism a avut proasta idee de a întoarce peste marcajul dublu continuu, moment în care a fost izbit în plin de o altă mașină, ajungând direct în copac. În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, dar una singură a fost transportată la spital, cu un elicopter SMURD, fiind diagnosticată cu traumatism la un membru inferior. Polițiștii rutieri au deschis o anchetă. Indisciplina în trafic nu rămâne fără pedeapsă. În cauzele mai sus enumerate, oamenii legii au întocmit dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2808 secunde