S-au certat cu legea! Șoferii constănțeni, "premiați" cu dosare penale

186
S-au certat  cu legea! Șoferii constănțeni,

Articole de la același autor

Au crezut că disciplina în trafic este o glumă. Dar ghinionul i-a făcut să dea nas în nas cu oamenii legii. Vorbim despre mai mulți șoferi și pietoni din Constanța, care au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau fie sub aburii alcoolului, fie fără să respecte legislația rutieră.

Concret, polițiștii din cadrul Servicului Rutier Constanța cercetează în stare de libertate un șofer în vârstă de 61 de ani care, seara târziu, a condus un autoturism pe drumul ce leagă Mamaia de Năvodari și a accidentat un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a traversat prin loc nepermis.

În vizorul oamenilor legii se mai află și un tânăr șofer, în vârstă de 32 ani, care a condus un autoturism pe strada Adamclisi și a accidentat un minor, care, la fel, a traversat strada, dar nu pe marcajul destinat pietonilor.

În aceeași situație se află și alți șoferi. În timp ce un conducător auto în vârstă de 28 ani a condus pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanța, și la intersecția cu strada Nicoale Iorga a intrat în coliziune cu un alt autoturism, rănind un pasager, un alt șofer mergea liniștit pe strada Izvor din municipiul Constanța și la intersecția cu strada Andrei Mureșanu a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Și în acest caz o persoană a fost rănită.

Există însă și șoferi care pun în pericol atât viața lor, cât și pe a celor din jur, cu bună știință. Este și cazul unui tânăr de 20 de ani, pe care rutieriștii constănțeni l-au prins în timp ce conducea deși era beat.

Un alt tânăr, în vârstă de 24 de ani, a intrat în colimatorul polițiștilor după ce a condus pe strada Sălciilor și la intersecția cu strada Constanței s-a izbit de un alt autoturism, rănindu-l pe șofer.

Drept pedeapsă în aceste cazuri, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5662 secunde