Poliția Rutieră, în acțiune. 300 de permise reținute în doar două zile!

184
Poliția Rutieră, în acțiune. 300 de permise reținute în doar două zile! - fondcumdrumuriamenzirutiere14322-1465121993.jpg
În doar două zile, polițiștii au aplicat peste 8.000 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză, au reținut peste 300 de permise de conducere auto și au constatat peste 100 de infracțiuni. Pe data de 3 și 4 iunie a.c., sub coordonarea Direcției Rutiere a Poliției Române, polițiștii au acționat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în principal a celor cauzate de excesul de viteză.


Pe parcursul celor 2 zile, în urma activităților desfășurate în toată țara, polițiștii au constatat 8.078 de abateri pe linia nerespectării regimului legal de viteză. De asemenea, pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, au fost reținute 315 premise de conducere. Totodată, au fost constatate 120 de infracțiuni, dintre care 52 la regimul siguranței pe drumurile publice.
Reamintim că, pentru organizarea în bune condiții a alegerilor locale, conform dispoziției ministrului afacerilor interne, domnul Petre Tobă, șeful Poliției Române, chestor de poliție Bogdan Despescu, a dispus ca, în aceste zile, peste 33.400 de polițiști să desfășoare acțiuni pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5214 secunde