Polițiștii și copiii și-au dat întâlnire la Maritimo

197
Polițiștii și copiii și-au dat întâlnire la Maritimo - politisti-1464535675.jpg
Polițiștii constănțeni au participat, alături de copii, părinți și cadre didactice, la proiectul educațional "Caravana isteților - știu, mă informez, deci sunt cel mai bun!".

Week-end-ul trecut, la Maritimo Shopping Center, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în parteneriat cu cei ai Serviciului Rutier Constanța și ai Serviciului Ordine Publică, au fost alături de copii, părinți și cadre didactice, oferindu-le acestora sfaturi și recomandări preventive ce au avut legătură cu delicvența juvenilă, victimizarea minorilor și violența în școli.

Polițiștii constănțeni au arătat că siguranța copiilor reprezintă o prioritate și i-au sfătuit ca, atunci când rămân singuri acasă, să nu deschidă ușa persoanelor necunoscute, să nu reacționeze violent dacă intră în dispută cu un alt coleg și în drumul spre școală să evite să vorbească cu necunoscuți. Rutieriștii i-au sfătuit pe cei mici să nu se joace cu telefonul mobil pe stradă și să traverseze doar prin locurile special amenajate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.5733 secunde