Gală aniversară "20 de ani de voluntariat Rotary Club Constanța"

225
Gală aniversară

Articole recomandate

Fundația Rotary Club Constanța organizează, astăzi, la Hotel Del Mar din Mamaia, Gala aniversară  "20 ani de voluntariat Rotary Club Constanța". Peste 300 de rotarieni, parteneri și prieteni se vor aduna pentru a sărbători douăzeci de ani de activități cu scop umanitar, de provocări și reușite. 


Evenimentul se va desfășura pe două părți: o petrecere cu orchestră și atmosferă elegantă și un spectacol menit să subli-nieze realizările Rotary Club Constanța. Pentru aceasta vor fi redate filmulețe din cadrul proiectelor, dar și înregistrări ce arată cum, la mult timp după încheierea activităților respective, comunitatea țintă încă beneficiază de pe urma ajutorului oferit de organizația non-profit. De asemenea, vor avea loc momente artistice realizate de tinerii talentați pe care Rotary Club Constanța i-a susținut pentru a-și îndeplini visurile. 


Gala se va uni cu un alt eveniment ce sărbătorește cultura și perseverența antre-prenorială, și anume "Balul Oamenilor de Afaceri", ediția a II-a, realizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricul-tură Constanța. 


În primii ani de activitate, Rotary Club Constanța a reușit să adune aproape oameni și resurse pentru ajutorarea comunității noastre astfel printre realizările sale se numără dotarea Spitalului Județean Constanța cu aparatură performantă, ridicarea nivelului de trai în nu-meroase comunități rurale și implicarea continuă în EndPolio, o campanie Rotary Internațional pentru combaterea polio-mielitei și multe, multe altele.


"Prin Gala 20 ani de voluntariat Rotary Club Constanța întreaga comunitate de rotarieni și susținători sărbătorește realizările trecute și se pregătește pentru realizări mai mari în viitor", afirmă președintele Rotary Club Constanța, Constantin Sava.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Social : Promenada Inimilor, la Constanța
Sâmbătă, 26 Iulie 2014
Stire din Social : O mie de lampioane pentru copii
Miercuri, 24 Octombrie 2012
Stire din Social : Dinți frumoși, copiii sănătoși!
Pagina a fost generata in 1.5267 secunde