Percheziții la Constanța. Traficanți de droguri, prinși de oamenii legii

214
Percheziții la Constanța. Traficanți de droguri, prinși de oamenii legii - perchezitiidomiciliare-1466588414.jpg
Polițiștii și procurorii din Călărași au destructurat un grup infracțional organizat specializat în efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Au fost efectuate 10 percheziții domiciliare în Călărași și Constanța și au fost puse în aplicare 8 de mandate de aducere.


În urmă cu două zile, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași, sub coorodonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Călărași au efectuat 10 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu substanțe cu efect psihoactiv.


În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 3.685 de lei, un cântar de precizie și telefoane mobile. Au fost puse în executare 8 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la audieri și reținute de polițiști,ulterior față de 4 dintre acestea fiind dispusămăsura controlului judiciar. Din cercetări a reieșit că, începând din anul 2015, persoanele bănuite ar fi constituit un grup infracțional organizat, structurat pe baza relațiilor de familie, în scopul comercializării de produse susceptibile a avea efecte psihoactive către consumatori din Călărași și Constanța.


La activități au participat polițiști din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității București, Constanța și ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, precum și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și jandarmi. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. și Departamentului de Informații și Protecție Internă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3664 secunde