Coronavirus la Constanța. Precizări IMPORTANTE de la autoritățile centrale

2111
Coronavirus la Constanța. Precizări IMPORTANTE de la autoritățile centrale - corona-1583776802.jpg

Articole recomandate

Grupul de Comunicare Strategică a transmis o rectificare în care afirmă că s-a menționat în mod eronat în buletinul de presă difuzat la ora 16,00 că în orașul Constanța ar fi internată o persoană depistată pozitiv la testarea coronavirus.

"În mod eronat s-a menționat, în buletinul de presă difuzat la ora 16,00, orașul Constanța ca fiind internată o persoană depistată pozitiv la testarea coronavirus (COVID-19)", afirmă GCS.

Potrivit sursei citate, cele 10 persoane purtătoare ale virusului COVID-19 (coronavirus) și internate în spitale de boli infecțioase din București, Timișoara, Craiova, Iași și Cluj-Napoca au o starea generală de sănătate bună, iar pacienții în vârstă și care au boli cronice sunt monitorizați cu atenție.



UPDATE 
Rezultatele testelor celor trei posibili contacți ai femeii de 42 de ani din București, despre care s-a discutat luni ca ar fi putut contacta coronavirus și ar fi avut legătură cu Guvernul României, au ieșit negative, informează Grupul de Comunicare Strategică.

"Cele 3 cazuri, posibili contacți ai femeii de 42 de ani din București, despre care s-a discutat azi ca ar fi putut contacta coronavirus și ar fi avut legătură cu Guvernul României, au ieșit cu rezultat negativ", informează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3584 secunde