Coronavirusul dă peste cap sportul mondial! Turneu de renume, anulat

983
Coronavirusul dă peste cap sportul mondial! Turneu de renume, anulat - dddd-1583740954.jpg

Articole recomandate

Turneul de tenis de la Indian Wells (Statele Unite) a fost anulat din cauza epidemiei de coronavirus, au anunțat organizatorii, citați de Digi Sport. Turneul avea anunțate premii de peste 17 milioane de dolari.

Această decizie a fost luat după ce "Departamentul de sănătate publică al comitatului Riverside a declarat o urgență de sănătate publică pentru Coachella Valley, în urma unui caz confirmat de coronavirus (Covid-19) la nivel local", a indicat conducerea turneului, care a asigurat că a urmat "sfaturile profesioniștilor din sănătate, ale Centrelor pentru controlul maladiilor și ale statului California".

"Este un risc prea mare, în acest moment, pentru sănătatea publică, în regiunea comitatului Riverside, pentru a organiza o adunare de această dimensiune", a explicat doctorul David Agus, profesor de medicină și inginerie biomedicală la Universitatea Carolina de Sud, citat în comunicat.

Câteva zeci de mii de persoane circulă în mod obișnuit prin instalațiile turneului, doar terenul central de la Indian Wells putând găzdui 16.000 de spectatori.

"Nu este în interesul general al fanilor, jucătorilor și zonelor învecinate ca turneul să aibă loc. Trebuie să fim cu toții uniți pentru a proteja comunitatea împotriva epidemiei de coronavirus", au adăugat organizatorii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4399 secunde