Cort furat de pe plajă, recuperat de jandarmi în doar 10 minute

339
1
Cort furat de pe plajă,  recuperat de jandarmi în doar 10 minute - vamavechecorturiruloteplaja16113-1346262339.jpg
Un turist care venise cu cortul la Vama Veche s-a pomenit că a rămas fără "casă" și hainele pe care le avea în ea în timp ce s-a dus să bea un suc.

Militarii de la Inspectoratul Jude-țean de Jandarmi (IJJ) Constanța au fost anunțați, marți seară, la ora 20, în timp ce se aflau în patrulare în stațiunea Vama Veche, de către Bogdan V., de 22 de ani, din București, despre faptul că în urmă cu doar câteva minute i-a dispărut cortul de pe plajă cu tot ce se afla în el, respectiv mai multe obiecte de îmbrăcăminte. Tânărul a fost inspirat să își ia bunurile de valoare asupra sa când a plecat de la cort, astfel că prejudiciul nu a fost atât de mare pe cât ar fi putut fi dacă nu era prevăzător.

Jandarmii au alertat echipajele de ordine publică din localitate și, după doar 10 minute, jandarmii au observat un bărbat care avea asupra sa un cort. Întrebat de unde-l are, acesta nu și-a adus aminte "micul amănunt". Ulterior, i-a revenit memoria și a recu-noscut că l-a furat de pe plajă.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Constanța, maior Sorin Trancă, bunurile (cortul și hainele) au fost predate pe bază de proces verbal părții păgubite, care, la final, a mulțumit jandarmilor pentru spriji-nul acordat.


De partea cealaltă, lui Nicolae P., de 56 de ani, din localitate, i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârșirii faptei de furt și a fost predat Secției 3 Poliție Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.


Comentează știrea

christian louboutin daffodile strass
28 februarie 2014
christian louboutin daffodile strass

christian louboutin outlet uk online Stiri Eveniment : Cort furat de pe plajă, recuperat de jandarmi în doar 10 minute | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin daffodile strass http://joomla.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-shoes-fake.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3837 secunde