Costel Cășuneanu, Florin Costiniu și Marius Locic, reținuți de procurori în dosarul lui Voicu

1724
Procurorii DNA au emis ieri ordonanțe de reținere pentru omul de afaceri Costel Cășuneanu și judecătorul Florin Costiniu, aceștia fiind duși în arestul Poliției Capitalei și apoi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.
Tot ieri, procurorii DNA au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore și pentru omul de afaceri Marius Locic, care a fost dus, de asemenea, în arestul Poliției Capitalei, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
Procurorii DNA i-au citat, ieri dimineață, pe Florin Costiniu, Costel Cășuneanu și Marius Locic, toți inculpați în dosarul senatorului Cătălin Voicu, în care procurorii anticorupție au primit aviz de la CSM pentru reținerea și arestarea judecătorului Costiniu.
DNA a obținut,  miercuri, de la Consiliul Superior al Magistraturii, aviz pentru reținerea și arestarea judecătorului Florin Costiniu. Este pentru prima dată când procurorii anticorupție cer și obțin un aviz de reținere și arestare în cazul unui judecător de instanță supremă.
Numele judecătorului Florin Costiniu a apărut în stenogramele din dosarul Voicu alături de cel al omului de afaceri Costel Cășuneanu. Pentru acesta din urmă, magistratul ar fi intervenit pe lângă o colegă, pentru a obține o sentință favorabilă într-un proces.
Senatorul Cătălin Voicu ar fi semnat cu Marius Locic un contract de consultanță juridică, de aproximativ 100.000 de lei, pentru a putea să mascheze banii primiți de la omul de afaceri ca să intervină pe lângă polițiști în rezolvarea unui dosar penal al acestuia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6704 secunde