Patru nepoți ai lui Mircea Oaie au fost reținuți de Poliție

3341
Patru nepoți ai lui Mircea Oaie au fost reținuți de Poliție - 2f159dfb71adadd9ed3956f59a97c248.jpg
În conflictul de acum o săptămână, în care liderul romilor din Piața Griviței și, totodată, președintele Partidei Romilor, Mircea Alexandru, cunoscut ca "Mircea Oaie", a fost atacat, în propriul local, de o grupare rivală, condusă de Liviu Vlad și Mihai-Eugen Vlad, au mai fost reținute patru persoane. Este vorba de Alexandru Mircea Alexandru, Iancu Alexandru, Ionuț Alexandru și Daniel Alexandru, toți nepoți ai lui "Mircea Oaie", implicați se pare și ei în conflictul de acum o săptămână. Polițiștii au efectuat, vineri, și o serie de percheziții, în urma cărora ar fi confiscat mai multe bâte.
Vineri seara, polițiștii constănțeni i-au prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. La închiderea ediției, procurorii urmau a trece și ei la audierea celor patru, pentru a lua o decizie în sensul trimiterii lor sau nu cu propunere de arestare preventivă către instanța Judecătoriei Constanța.
Potrivit polițiștilor, un grup format din mai multe persoane, conduse de Liviu Vlad, de 37 de ani, și de Mihai Eugen Vlad, de 35 de ani, ambii din Constanța, s-a deplasat, la un restaurant din Piața Griviței, unde, pe fondul unui conflict mai vechi, au provocat un scandal intrând în altercație cu un alt grup de persoane, membri ai familiei lui Mircea Alexandru, care se aflau în interiorul localului. Membrii celor două grupuri s-au amenințat reciproc, cei din restaurant aruncând cu sticle în direcția celui de-al doilea grup pentru a nu le permite accesul în local. În timpul altercației au fost distruse luneta și geamul lateral stânga spate de la două autoturisme parcate în zonă, ai căror proprietari nu au fost implicați în conflict.
Scandalul a fost aplanat de polițiști, iar la fața locului nu au fost identificate victime. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și distrugere, precum și pentru identificarea celorlalți participanți.
Vineri, magistrații de la Tribunalul Constanța au menținut în continuare starea de arest a lui Liviu Vlad și a lui Mihai Eugen Vlad.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3129 secunde